MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki: około 400 gramów dyni (waga po wycięciu skóry i...
fot. Anna Moyseowicz

Trudno się od nich oderwać! Racuchy z dyni na drożdżach znikają z półmiska w kilka minut. Zobacz sprawdzony przepis krok po kroku

Składniki na racuchy z dyni

Składniki: około 400 gramów dyni (waga po wycięciu skóry i wydrążeniu miąższu), półtorej szklanki mąki, pół szklanki ciepłego mleka (+ewentualnie dodatkowo, w razie potrzeby rozrzedzenia ciasta), pół szklanki oleju, 1 jajko, łyżka cukru, niecała łyżeczka wybranego aromatu do ciasta, drożdże (w moim przypadku mrożone).

Zobacz również

Co za weekend Wieczystej! Rezerwy też wywalczyły awans

Co za weekend Wieczystej! Rezerwy też wywalczyły awans

Puchar Tymbarku. Do Warszawy pojadą spełniać swoje wielkie marzenia

Puchar Tymbarku. Do Warszawy pojadą spełniać swoje wielkie marzenia

Polecamy

Latarnik Wyborczy - aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Latarnik Wyborczy - aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety